tiistai 29. tammikuuta 2013

Hattivatit liikkeellä!

Muista katsella ympärillesi, silloinkin kun on kiire, talvi ja jää, lumi, voivat yllättää! Minä näin Hattivatteja liikkeellä! Kertoivat, että hiljalleen on kevät lähestymässä!

maanantai 21. tammikuuta 2013

Pienellä paikalla

Aamulla, tuli sellainen olo, että on päästävä rannalle katselemaan taivasta. Seisottiin koiran kanssa ja katsottiin. Ja taivas piti meitä hyvänä : )

torstai 10. tammikuuta 2013

Loman jälkeen

Minne se katosi, loma? Sen unohtaa niin nopeasti, kun arki vyöryy päälle. Parasta onkin yleensä ollut se loman odotus. Hetki, juuri ennen. Niinkuin joskus juuri ennen hyvää ateriaa, kun se on jo siinä lautasella, mutta ei ole vielä aloittaunut. Niin, tyhjä haikailla enää. Nyt on käytävä keskeneräisten asioiden kimppuun ja oltava kenties valmis aloittamaan jotain aivan uuttakin. AURINKO NÄKYY KUITENKIN KOKO AJAN ENEMMÄN. Tänään on harmaa päivä, mutta tiedän, että pilven takana aurinko on! Se on ja se paistaa. Tulee kevät ja tulee kesä. Tulee uusia mahdollisuuksia ja uusia ihmisiä, uusia tunteita. Elämä kuljettaa eteenpäin silloinkin, kun ei ole helppoa. Yön jälkeen tulee aina aamu. Uusi aamu...